Stalkers


Yang kesah

19.7.11

Air Asia & Fire Fly murah lagi..

Macam entry ke belakang pulak..rasa promotion RM3 Air Asia dah start minggu lepas. Minggu ni pulak dah start fire fly RM 9 promotion. Tapi, kedua dua promotion tak bermakna bagiku, sebab tak tahu bila free(aku free semedang, en hubby jer selalu tak free. Kena ikut jadual waktu boss aka en hubby, dia free baru boleh bercuti..time tu kot kebetulan bin ajaib ada tiket kapal terbang murah, boleh lah nak terbang jauuuuuh sikit. Pi Langkawi ke, atau ke Sabah Sarawak.

1 ulasan:

nUR_rOsALiNdA berkata...

Air Asia lagi murah kot dari Firefly