Stalkers


Yang kesah

16.4.11

browser awok sengal

Awok nak buat aduan kepada pihak yang berkenaan. Pak Jabit pun boleh nak terima aduan ni.
Awok rasa hampa dan hampes sebab browser kat opis awok buat hal pulak dah.
Kat opis pakai browser paling canggih di alam maya ..internet explorer..kui kui
Ada hari-hari tertentu browser internet explorer yang canggih ni merajuk





Iyo ler , awok jarang guna sebab bizi bekerja kan (tipu ni)
Tapi bila awok tak de kerja, jangan lah encik browser merajuk pulak
Tak dapat lah awok berwilcha jalan-jalan ronda ke blog teman-teman lain..
Nanti teman-teman blog yang nyinggah kat shoutbox awok ingat awok sombong tak nak ziarah meka pulak. Pakai browser power ni, iklan Nuff susah awok nak tengok..Awok benci, benci!

Terpaksa lah kak limah awok balik umah, godek-godek computer awok kat rumah pulak. 
Kat rumah, computer awok ada browser safari dan google crome..memang best, boleh tengok blog teman-teman awok yang canggih -manggih tanpa halangan.
Melambak-lambak iklan awok nampak..sampai tak sempat nak klik gitu..Sakit tangan awok tau, tak menang tangan awok nak gemalaikan jari dan klik iklan meka semua tu.
Kalau awok baik mood time tak PMS, awok klik jugak Nuff teman-teman awok yang lain..
Baik tak awok??

Ikut hati awok yang hampa ni, nak jer install sendiri google crome kat desktop awok, tapi awok takut la pulak dengan bebudak IT Department tu..



Idok aper lah, awok redha dengan nasib wilcha badan..




Yang benar,
wilcafever

4 ulasan:

Pirate berkata...

guna r mozilla 4.0 yg br... lajuuuuu jer

samkurey berkata...

Cari chrome portable. X yah install

samkurey berkata...

Cr yg portable

ctwAwA berkata...

portable laptop okies jugak..tak nyusahkan kompeni