Stalkers


Yang kesah

2.12.12

Shopping list ..soon


1. Warmer
2. Milk storage bottle
3. Cooler bag & ice pack

Ada apa lagi aku tertinggal?
So far, ini dulu lah..

Gayanya aku bakal menyusukan Auni secara eksklusif.
1st time ever! Walhal anak dah 3.

Sopie eksklusif BF sampai 1.5 bulan dan lepas tu on & off dgn FM sampai 4 bulan. 4 bulan lepas tu full FM.

Sarah pon eksklusif sampai 1 bulan sahaja. Lepas tu on & off campur FM hingga umur dia 2 tahun++ jugak lah. BF dia malam sahaja sampai aku pregnantkan Auni 3 bulan.

Berbalik ke kisah si Auni, masa sesi mengajar, telah mendapati Auni layannnn berbotol dengan susu ibu sahaja. FM booolayan!

Papa Auni juga memberi sokongan penuh.
Jangan sokongan di mulut aje kan.
Sila sokong bersama wang ringgit anda.
Aha!

Ni aku kena berskype conference dengan Mama Mayra esok ni, nak survey mana nak dapat benda benda ni secara MURAH tapi berkualiti.
Hu hu hu.

Adios.

- Posted using BlogPress from my iPad

5 ulasan:

Life as AsMissY berkata...

try tgk kedai sblh umra tu. rsnye ad yg mura..

mama_saly berkata...

salam kenal ya..

follow sini #199

Ctwawa berkata...

Thanks As. Oo sebelah umra tu yer.

Life as AsMissY berkata...

ya betullllllll.. support bfeeding.. :)

Life as AsMissY berkata...

ya betullll..autumz milkstorage mura. tmpt len rm12.90, kt stu rm10