Stalkers


Yang kesah

30.12.10

sweet n sweat memories

green day - may 2010

red team = ferrari team

"us"

group photo

Deepavali tea time

1 malaysia

raya pose

makan time

birthday bosses cum durian party

tiraMisU cake

Tender Dept

Durian

Roasted lamb

lucky draw

yunalis fan

29.12.10

:: on leave ::

Semalam, 28/12 aku on leave sebab husband pun on leave, baru lah sehati sejiwa ,seperiuk sebelanga..X gitu?? Misi- jalan jalan ke Ikea. Yg pergi aku, Husband , Mak , Sopi n Sarah.

27.12.10

raya raya sumatec


Terkenang kembali zaman persekolahan. Masa sekolah kalau buat jamuan hari raya, kena bawak sendiri kuih kuih raya..Dah besar panjang ni, bawak perut jer lah..

Sambutan secara sederhana sahaja. Melaram sakan lah geng mamat sengal n geng cik kiah dengan baju raya memasing. Wow..colourful..like a rainbow

ramai sungguh si Ungu Violet

Biru Turqoise pun ramai jugak

eh,baju batik pun ada??

jalan2 @ shah alam (aquarium Xian Leng)

xtvt pada ahad lepas. cam boring jer duk umah setelah terperap selama 1 hari kat umah pada sabtu tu. 1st time pegi Akuarium SA kat sek 14 ni,bersebelahan dgn Wet World Water Park SA. Tenang2kan mata menengok ikan kecik sampai lah ke ikan2 besar..seram plak tengok ada 1 spesis ikan iaitu arapaima. sekali tengok cam buaya pun ada. Pas habis round aquarium tu, kitorang gerak gerak khas plak ke taman permainan berdekatan. Sarah n Sopie sungguh excited walau dua dua x sihat, batuk. Hujan pun dah nak start, kitorang pun gerak terus ke Bkt Naga. Sebelum chow, singgah dulu mengalas perut (konon)) kat kfc kemuning utama. 6.30 pm zoom balik umah ler.

kit kat jap


ikan


kami


sopi see-saw


pandai ke?



birthday 11/11/10

besday girls n the guests

all wear black-theme??

hadiah besday-lilies from Pearl

Not mine ok.Its Raspal & Ema's birthday..Raspal Hey from Corporate Dept & Ema from HR Dept. Hepi birthday girls!!


26.12.10

21.12.10

year end celebration

Tetamu VIP (konon)
from left : Lina,Jaya,Shantini,Kak Sue,
my self,Norrida & Syahira
games-musical chair












games- tiup belon
dr kiri: waata,chai hc,wan,nazrin & jaya


Sambutan hujung tahun kat opis den. Sederhana tapi meriah..meriah sbb ada makan2 free & lucky draw..this time kami makan steambot/hot dip. Alah macam yong tau fu tu..Order from Iman Celur http://imancelur.blogspot.com/
Majlis diserikan lagi dgn nyanyian karaoke oleh artis2 celup spt Saleem(wan ismail), Awie(nazrin), & Ella(kak sue). Atek dah resign, x de dah la pejuang irama 60-an. Hehehe..Pastu kita ada games..tiup belon sampai pecah,musical chair , kuiz n bawak bola ping pong pakai sudu.
Paling best, ada lucky draw duit..Our big boss , mr james punyalah pemurah..bagi duit..semua yg datang hari tu dapat duit..ada dapat RM 20 - RM 500 lah paling banyak. Sapa balik awal, melepas lah angpau diorang. Aku kira bertuah ya ampun dapat RM 200 tuh. Lepas aku wat bayar insurans sopi yg tertangguh sebanyak RM100 n balance aku beli kain ela utk raya tahun depan. 
Walau company situation aku not very good..Alhamdulillah syukran masih boleh lagi kami enjoy..walau dah tinggal brape orang jer..kalau campur bayang2 dekat 80 orang la kat opis HQ skrng..hahahaha. Sengal!!