Stalkers


Yang kesah

6.12.12

Verangan..

Suami : Boss you resign ke?

Isteri : Yup. I bakal HOD tau lepas ni..
HOD lah sangatttz kan!


Suami : You HOD apa? Gaji pon tuttttt..Gardener kat opis I lagi mahal gaji dia.
Ewah! Ewah! Hampeh betul gardener tu kecoh pasal gaji dia kat semua orang. P & C lah gaji tu!

Isteri : Cam tu you rekomen I jadi gardener kat opis you lah.
Kuang kuang kuang...

Isteri : I tak payah resign, tunggu jer la di resignkan nanti. Ahaks!

Senduuu...

- Posted using BlogPress from my iPad

3 ulasan:

Cik Puan Nor berkata...

kisah mu kisah ku jua..sedey tul..husband aku pun pun duk bezakan aku ngan kerani kat ofis die..aper kes kerani pun salary 3K..wak betul ler...hehehe..aku kire tahan pembantu kerani ler kot..

cynmaine's mum berkata...

betul ker HOD u nak retired ? so lepas ni u naik pangkat lah...jd HOD. tahniah!

Ctwawa berkata...

@cik puan Nor, oklah banding dengan clerrrrkkkk..ni banding dengan gardener gitu..Hihihi

@cyn's mum : HOD tu uzur dah kot..hehehe. Tak lah abg Jaafar lah HOD lepas ni. bagi CHAN kat warga emas lah kannnn