Stalkers


Yang kesah

20.4.11

My Top Fan Lencana Laksamana DoReMi


ctwawa memperkenalkan nama-nama Top 5 jer lah






1. Diana Zainal ... ex-opismate, kawan jogging time bujang trang tang tang dulu

2. en hubby... usah diperkenalkan lagi... macam mane bertenggek kat no 2 nih?? patut no 1

3.   Mohd Rizal ...anak buah yang setia klik 'LIKE'

4. Kak Masidah ... ex-opismate, kawan bisnes kain ela

5. Kak Rosmaliza ..ex opismate, kawan makan-makan 

Nampak no 6..?
Itulah dia..PUAN ASDAmissy, bloger terhangat
tapi apsal puan as dah kurang berFb?bz dengan encik Boss yer?

Kalau nak jadi Top Fan Lencana Laksamana DoReMi..
Jangan lupa add fb ctwawa dan komen

3 ulasan:

SheY PuLL berkata...

hahha ramai ye.
sy xde kew



JOM jengah blog saya... Satu lagi beban dah selesai(http://sheypull.blogspot.com)

Cik Puan Nor berkata...

nama gue x kan tertera kat situ sbb dah berkurun gue x berFB since ofis block url die..huhu

Life as AsMissY berkata...

"blogger thangat" le sgt ctwawa oiii.. pepandai je ko kann.. huhu.. skang dh ad blog, tu yg ke arah bloggin je tu.. FB bowink dh