Stalkers


Yang kesah

16.4.11

Penghayatan bulan syawal, setahun sebelum dah start..penghayatan bulan puasa?

Makan hati ulam jantung tengok tajuk post.
Aq sedar kekhilafan diri sebagai manusia yang tak sempurna.

Kawan lama sudah ajak cw pergi KL bulan depan
Anggaran minggu kedua bulan kelima
Lokasi : Sogo dan Jalan TAR lah
Tiap-tiap tahun ada rombongan cik kiah
Selalu pergi bertiga..kali ni trip berdua jer
Yang sorang lagi tengah sarat mengandung..Kang terbersalin pulak kat sana
Mahu masuk surat khabar Harian Metroll..muka depan pulak tu
"Kaki Shopping Bersalin Di Kedai Tudung"






Kawan lama ajak shopping beli kain untuk raya nanti
Alamak..cw dah beli lah awal tahun hari tu
Tapi..baru sepasang jer
Dah hantar kat tailor pun..yang tu baju kurung biasa kaler merah
Selalu baju raya cw 2 pasang jer
Lebihkan kepada budak-budak
Yang satu pasang lagi dah siap beli..
Tadaa..baju kurung moden kaler ABC



Awal nyer beli..puasa pun belum ganti lagi cik kak oiii!!

Baju simple ni sebenarnya nak di pakai masa wedding cik taten bulan depan..kalau sempat pergi lah
Kalau tak pakai jugak..forward pakai baju ni masa wedding sepupu bulan 6 ni pulak..
Lepas tu continue pakai lagi masa raya nanti..kui kui kui
Bukan orang kampung tahu pun dah berapa kali pakai
Dema yang baca blog ni jer tahu kan
kan Janet kan ? kan? kan?

Shopping awal untuk mengelakkan pembaziran 
dan 
supaya akak-akak tailor enggak kelam kabut dong




3 ulasan:

MaMa AiNi berkata...

wah 3x..awalnya shoppinnn!! cam esuk nak raye je..hikk...hikkk salm kenal dari mama

ctwAwA berkata...

beli sikit-sikit dari awal..idok lah raser RM tu keluar mcm air Mama

samkurey berkata...

Awalnyer. Biar betul