Stalkers


Yang kesah

9.7.13

Picisan Posa Bermula

Ramadhon datang lagi..

Nah, tahun ini besau cabarannya.

Sedia maklum haku bekerja di KL, umah nun di sinun, nak kata Klang, poskod umah Sah Alam, nak kata Sah Alam, sempadan dengan Klang.

The good thing yang telah menjengah di kala Ramadhon mau menjelma is..kompeni bagi balik awal.

Awal tak awal noks, masuk kul 9 pagi cam besa, rehat setengah jam, balik kul 4.

Apo nak dikato kann?? Perkenan dari Ayah tiri tu. Makan hati lah sorang makhluk tu, celah mana mau caras kan? Kicik kicik sudah tunjuk langsi, duduk elok elok tengok pici lorr..

Terhengat kenangan 2 tahun nan lalu. "Sapa mau balik awal, pukul 4, hantar surat resign!!"

Kontroversi sungguh!!

Yang lepas biar lah lepas yer. Kita harungi apa yang ada sekarang ni.

Yang pasti episod tahpau sudah bermula..untuk sahur karang lah.

Hari ni tapau sup ayam. Kang tambah la telo/ayam/ikan goreng. Makan dengan nasik. Carik gak telor asin tadi, tak de plak.

Tapi aku sampai rumah, nampak Mak tengah panaskan ayam masak merah request by adik laki aku.

Sahur kang, gayanya ayam ayam lah menunye yer.

p/s : Selamat bersahur semua.

- Posted using my iPhone -

1 ulasan:

cynmaine mum berkata...

last last kita yg tak puasa pun tumpang balik awal. selamat berpuasa.